Zucht, Dennis weer zoenend met man


Ja jongens, we kunnen natuurlijk klagen dat we het nou wel weten. Maar ik ben gelukkig voor onze Dennieboy. Voor de tweede keer op rij staat ie in Antwerpen te kopkluiven met een kerel. En hij heeft nog nooit zo gelukkig gekeken. Dit kunnen die borstloze blonde kippetjes, die voor een paar minuutjes zijn rukbunkertje bezoeken, niet voor elkaar krijgen.

Het is niet de eerste keer dat Dennis de kastdeuren wagenwijd openzet. Vorige week was hij ook in de Belgische havenstad om zich te goed te doen aan mannelijk schoon. Hij stond toen ook te bekken. Alleen toen met Reiniboy van PowNed.

54 reacties op “Zucht, Dennis weer zoenend met man

   • De Kleedkamer cleaner van the voice holland zegt:

    Woke doctrine, zelfs Danny boy is besmet, misschien moet je niet het symptoom maar het gevolg aan Danny duidelijk maken, die branderige korst op Maandagochtend op je lip.

    10
    2
    • >>>>>>>B R E A K I N G zegt:

     >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

     ZAT GORDON AAN BOORD VAN RAMPVLUCHT IN SPÉ?

     'Gevaarlijke botsing' van twee vluchten naar India afgewend in Dubai

     Het is inmiddels genoegzaam bekend dat Gordon zich niks aantrekt van de regels die gelden voor andere mensen. Zo krijgt hij veel kritiek over alles, de kwaliteit van de koffie in zijn twee koffiehuisjes, de kwaliteit van zijn televisieprogramma's en over zijn eindeloze gejank over andere mensen die hem zogenaamd het leven zuur maken.
     Maar waar Gordon Heuckenrooth het meeste kritiek te verduren krijgt is zijn ecologische voetafdruk met het aantal vlieguren dat hij maakt en daarmee de vervuiling door de luchtvaart wat een enorme aanslag is op het milieu en de wereld. De CO² uitstoot van vliegtuigen is enorm schadelijk, en dat weet Gordon Heuckenrooth heel erg goed maar het interesseert hem niets.

     Momenteel zoeken wij nog naar bevestiging of Gordon Heuckenrooth ook vorige week zondag aan boord zat van een vliegtuig toen een toestel van de Emirates luchtvaartmaatschappij bijna in botsing kwam op het vliegveld in Dubai.

     Het ging gelukkig allemaal maar net goed. Honderden levens zijn zondag ternauwernood in gevaar geweest nadat een grote botsing tussen de twee Emirates-vliegtuigen was voorkomen tijdens het opstijgen op de luchthaven van Dubai. Het is niet zeker dat Gordon Heuckenrooth zelf op de vlucht naar Hyderabad zat, waar al tijdens het taxiën champagne en zoute crackers met kaviaar wordt geserveerd.

     Wat er gebeurde is dit.
     Vlucht EK-524, vertrekkend van Dubai met bestemming Hyderabad zou om 21:45 uur het luchtruim kiezen en een toestel met vluchtnummer EK-568 zou vanaf Dubai Airport naar Bengaluru vertrekken

     Door een stom toeval kwamen de twee vliegtuigen die gepland stonden om op te stijgen op één baan terecht.
     Dit had bij Gordon Heuckenrooth een heel grote impact achtergelaten als hij aan boord was geweest en het had hem daarbij een weer nieuwe bijna-dood ervaring opgeleverd.
     Het zou de zoveelste dramatische bijna-dood ervaring zijn die de bekende bipolaire idioot al heeft meegemaakt, en het niet bekend of Gordon Heuckenrooth een gebruikers hoeveelheid Colombiaanse snuif mee mocht nemen in het vliegtuig.

     Na de aanslag op zijn leven in Griekenland en de vele bedreigingen op straat heeft Gordon Heuckenrooth ook nog steeds last van trauma's na een uit de hand gelopen sexdate en hij wordt al sinds zeven jaar achtervolgd door een lange serie floppende tv-programma's, floppende relaties die vroegtijdig stranden en een groot aantal floppende zakelijke mislukkingen.

     De Indiase luchtvaartregulator DGCA laat bij monde van de Indiase collega van Benno Baksteen weten dat de veiligheidscommissie voor de luchtvaart aan VAE heeft gevraagd naar de bevindingen van het onderzoek in deze bijna-botsing van twee naar India op weg zijnde Emirates-passagiersvliegtuigen op Dubai Airport op 9 januari bekend te maken. Benno Baksteen in Nederland is verder niet om commentaar gevraagd.

     Concreet komt het erop neer dat de EK-524 versnelde om op te stijgen net toen de EK-568 dezelfde landingsbaan naderde. Gekkenhuis.

     Door een verkeerde inschatting heeft één van de toestellen iets later dan in de planning stond een aanvang gemaakt met taxiën. Hierdoor kwam dit toestel bijna gelijktijdig met het andere toestel op één airstrip uit..
     Het is nog niet bekend of Gordon Heuckenrooth een relatie heeft met een Indiër maar als dat zo is dan is dit gedoemd te mislukken en de Nederlandse pers en de roddelrubrieken krijgen dan de schuld van zijn misère.

     19
     23
 1. Liselot (Cupmaat bekend bij de redactie) zegt:

  Vind het echt zo ontzettend leuk voor je Dennis! Mocht je mijn Gay Best Friend willen worden hoor ik het van je, lieverd. 🙂

  21
  3
 2. Marc van der l....n zegt:

  Ik spreek regelmatig af met mijn Dennis en heerlijk hoe hij op mijn harige volle lijf 3minuten tekeer gaat met zijn 7cm grote knuppel.

  21
  2
 3. Gekke meneer zegt:

  Heerlijk toch die zelfspot. Dat is nou waarom ik van Roddelpraat hou, satire kunnen de meeste tere zieltjes niet tegen. Maar Jan en Dennis zetten elkaar ook voor lul. Moet je gewoon tegen kunnen

  4
  3
 4. VI zegt:

  Laat hem lekker biseksueel zijn. Marcelleke accepteert hem wel, die wil z’n Porsche niet kwijt. En de RoddelPraat fans zijn blij dat hij eindelijk uit het kastje is. Verstoppertje spelen hoeft niet meer.

  7
  2
 5. Je vader zegt:

  Dat interieur lijkt verdacht veel op dat van Marc van der Linden. U weet wel, die royaltyverslaggever en ook bekend als iemand die het opnam voor prins Andrew, beschuldigd van seks met minderjarigen. Die dus.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.