Zucht, DieTim doet weer sneu toneelstukje


Het is algemeen bekend dat DieTim, naast een enorme flapdrol, ook een oplichter is. Iedere keer is ie weer zogenaamd dik en moet ie afvallen door middel van een of andere poeder. Dat ie vol aan de anabolen zit om telkens weer strak te worden is even niet van belang.

In zijn Story deelt ie wederom een of ander verzonnen gebeurtenis. Nu is ie weer uitgescholden voor dikzak, terwijl hij dat helemaal niet is. En die foto met twee tieners 300 meter verderop en dan onherkenbaar gemaakt is wel heel erg triest. Echt niemand trapt hierin. Manmanman, wat een armoede.

30 reacties op “Zucht, DieTim doet weer sneu toneelstukje

 1. Robbie zegt:

  Zo die ziet eruit!!!!! Weet niet of die dik of dun is hoor maar die kop man. Gaat denk niet zo goed met hem, gig het al niet maar lijkt nu wel of die in alle staten is. Jan zei eens in een aflevering ‘ die verdwijnt voor lange tijd in gevangenis’ maar weet nu zeker dat het een tikkende tijdbom is godverdomme heee…………..

  7
  1
  • Robbie zegt:

   Overigens volg ik deze hele kerel niet hoor, heb hem 1 keer gezien bij NieuwNieuws Roddelpraat en dacht toen al nee dank je wel. Maar zal hem ook eens gaan volgen die mongo0ol gaan we misschien keertje bami pangpang eten samen. met Jan………..

   3
   1
 2. Tja..... zegt:

  Dit is het niveau van de 15-25 jarige tegenwoordig. Het verpaupert en het verpaupert maar….de samenleving is verloren als dit de toekomst moet zijn.
  Nog te dom om te poepen.

  4
  0
  • Mart Sleets zegt:

   Niet met je kop met dat platte haar die poep van die pedo aanstampen want deze jongen is erg gevoelig en zielig. We willen niet nog meer fimpjes. Het is wel genoeg zo.

   0
   0
 3. Dr. Hard, Ben zegt:

  Lelijke plakplaatjes heeft die mongool. Zo, die kan beginnen met het afschuren van de plakplaatjes. Kan ook met zoutzuur of laten die plakplaatjes los na het snuiven van die poedertjes.

  0
  0
 4. HertogJan zegt:

  ik snap dus totaal niet hoe die randdebiel nog wèl al zijn troep en onzin mag verkopen op alle media, en hoe die vriendjes is met iedereen en zn moeder in die community. het is al bekend dat het een vieze oplichter is met een voorkeur voor kinderen, hij heeft al tig keren sorry moeten zeggen voor de meest debiele dingen en toch krijgt hij allemaal dealtjes en podia om zn onzin te verkopen. achterlijk.

  0
  0
 5. R. Lachie zegt:

  Moeilijk allemaal met die wonderpoeders verkopen. Hele verhalen verzinnen en dan ook nog worden uitgescholden. Dan kun je beter in de coke poeders zitten.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.